Mode Tips

Skaffa dig en snyggare siluett med shapingtrosor

Att forma kroppen med hjälp av kläder har människor gjort i många år, ofta med mer eller mindre obekväma metoder och material. Särskilt kläder för att forma kvinnors kroppar har varit obekväma att bära. Men nu finns det moderna underkläder i olika material som också är sköna att bära. Dessa kan köpas här.

Höga trosor

Med ett par höga trosor kan du bland annat få hjälp att skapa en snygg siluett, där till exempel magen inte putar ut. Många tajta klänningar kräver någon typ av shapingtrosor för att plagget ska sitta riktigt snyggt. I dag hittar du shapingtrosor i olika material för att de ska fungera vid olika tillfällen och till olika plagg.

Shapingtrosor utan sömmar

Särskilt kläder i trikåmaterial blir snyggast med sömfria shapingtrosor. Trosorna finns i stort utbud i modeller som håller in magen, lyfter rumpan, tajtar till höfterna men också stödjer ryggen. Kort sagt, hela kroppen får ett klädsamt lyft och dessutom ytterligare ett skäl är att hållningen blir bättre. När du verkligen vill ge ett elegant intryck passar det med ett par shapingtrosor med längre ben. En annan fördel med sådana är att du kan ha de för att undvika att låren skaver mot varandra när du har på dig klänningar eller kjolar.

Du kanske också tycker om...