Rosy Maxlips
Rosy Maxlips
Rosy Maxlips

Naturliga lipider

 

Under flera år har Rosy Maxlips vidareutvecklats och förbättrats för maximal verkan. Vi är därför stolta över att lansera den senaste versionen, som är baserad på flera nyttiga lipider direkt från naturliga råvaror i samverkan med modern teknologi i form av två peptidgrupper och HA Filling Sheres. Här följer en presentation de naturliga råvarorna.


Kakaosmör är utmärkt att använda på torr hud och gör läpparna mjuka och smidiga. Det lindrar irritationer och skyddar läpparna.
 

Bivax är mycket fett, har skyddande egenskaper, lindrar irriterad hud, gör torr och skrovlig hud mjuk och hjälper mot nariga läppar.
 
Sheasmör har anti-inflammatoriska egenskaper och stimulerar läkeprocessen i skadad mänsklig vävnad. Det skyddar läpparna mot irritationer och har fantastisk kapacitet att lugna och göra huden mjuk. Sheasmör rekommenderas på små linjer och rynkor och är utmärkt mot torr hud.
 

Olivolja har använts under mer än 5000 år och har av tradition använts för att förebygga torr hud. Oljan är närande, mjukgörande, skyddar och har anti-inflammatoriska egenskaper.
 
Glycerin från vegetabiliska fetter har använts under mer än 200 år. Det har mjukgörande verkan och hjälper till att bevara hudens fuktighet.
 

Vitamin E är antioxidant, skyddar mot UV och åldrande. Det stimulerar blodflödet och påverkar hudens spänst.
Rosy Maxlips