Hälsa Tips

Drick mer hälsosamt

För många av oss är hälsan vår högsta prioritet och det finns flera faktorer i våra liv som påverkar just hälsan. Dels är det viktigt att du tränar regelbundet, äter tillräckligt med mat, samt får ordentligt med sömn. Men det är även viktigt att dricka hälsosamt.

Sockrets lockande värld

Många av oss dricker inte tillräckligt med vatten och sträcker oss hellre efter söta drycker. Inom den kategorin finns allt från läsk till saft och det är svårt att inte bli frestad. Men som du säkert redan vet är det inte ett nyttigt alternativ och som måltidsdryck är vatten det allra bästa.

Energin som vi håller kär

Många av oss tycker även om kaffe. Oavsett form – kall, varm, svag, stark, med eller utan mjölk – så ger den oss energi. Däremot finns det en annan energi-berikande aktör på marknaden du kanske inte känner till – matcha.

Matcha är ett grönt te som druckits under fler årtusenden. Det är först under de senaste åren som te:et har kommit att bli populärt i västvärlden som ett hälsosammare alternativ till kaffe.

Om du är någon som gillar energin kaffe ger dig kommer du att älskar matcha. Matchan ger nämligen, till skillnad från kaffet, en stabilare energikurva och du undviker de känna koffein-dipparna. Hitta något på nätet och testa den hälsosamma drycken idag!

Du kanske också tycker om...